WONEN

Wonen op het Slachthuisterrein: een stedelijke buurt, die gaat bruisen rondom een centraal plein met historische gebouwen. Je vindt hier openbare plekken waar je elkaar kan ontmoeten en waar gemeenschappelijke activiteiten worden ontplooid. Denk hierbij aan (met je kinderen) voetballen in het park, de krant lezen aan een lange tafel in de binnentuin, kinderen die buiten spelen en lekker nat worden in het waterpark, schommelen aan de pergola. En dat op steenworp afstand van het gezellige centrum van Haarlem, het Reinaldapark en sportvelden én de terrassen aan 't Spaarne en het unieke stadsstrand van Haarlem.

In nieuwbouwproject Slachthuisdistrict worden in totaal 166 woningen gerealiseerd, een mix van 85 rijwoningen, 31 startersapartementen, 28 senioren appartementen, 19 stadsappartementen (sociaal) en 3 XL familiewoningen.


Foto: november 2022 (woningen in aanbouw)

Alle woningen zijn inmiddels verkocht.
Kijk op www.slachthuisdistrict.nl dan blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

                                 

In Slachthuisdistrict worden in totaal 166 nieuwbouwappartementen en stadswoningen ontwikkeld met een woonoppervlakte van circa 50 t/m 140 m2. 

De woningen worden gebouwd in een gezellige wijk met een winkelcentrum, kinderopvang, diverse scholen en sportvoorzieningen in de nabije omgeving.

In het plan worden ook veel bestaande gebouwen getransformeerd. Zie elders op deze website.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.