BURGEMEESTER

Als Creatief Directeur van de Fietznfabriek zette Martijn Kruyver een plek neer die zinderde van de creativiteit. Exposities, performances, dansen, eten en drinken kwamen bij elkaar. Na omzwervingen met foodtrucks en het opzetten van een culturele broedplaats in de Phoenixstraat in Haarlem landde hij op het toen nog levenloze Westergasfabriekterrein als directeur van Pacific Parc. Kenmerkend voor alle projecten waar Martijn bij betrokken is, is het feit dat er altijd een toegankelijke sfeer hangt waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Studenten en veertigers samen op de dansvloer, bouwvakkers en bankiers naast elkaar aan het diner; hier gebeurt het. Martijn is eigenlijk al eerder begonnen met kwartiermaken. Sinds een paar jaar is hij huurder van het atelier in de 'directeurswoning' op het Slachthuisterrein.

Vanaf deze zomer is Martijn als "Burgemeester van het Slachthuisterrein" de motor achter de culturele programmering op het terrein. Wil je zelf een buurtactiviteit organiseren, het podium pakken of de locatie op een andere wijze nieuw leven inblazen? Bel dan met Martijn op telefoonnummer: 06 - 11 36 03 01.

 

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.